DIY spisebordslampe.

Lækker DIY lampe til spisebordet

Jeg elsker bare DIY projekter!!! Ofte er det en billig løsning. Du får noget helt unikt og sætter nok mere pris på det du selv har lavet. Alle kan jo købe en lampe, men det er bare sjovere når du selv har designet den.

Sidste sommer fandt jeg den lækreste gren i en svensk skov. Den var gammel, kroget og noget helt særligt. Jeg anede ikke hvad den skulle bruges til, men jeg vidste at den nok skulle ende som noget smukt. Hele sommeren og en del af efteråret pyntede den udenfor i haven. Pludselig en dag så jeg “lyset”. den skulle selvfølgelig være en del af min nye spisebordslampe.

 

DIY spisebordslampe.

DIY spisebordslampe.

Et par kroge, fatninger med stofledning og de der lækre gammeldags glødepærer og så var den hjemme. Det tog ikke lang tid at at lave den gamle gren om til en hel unik spisebordslampe. De flotte pærer giver et fantasisk og hyggeligt lys. Grenen er i sig selv et kunstværk, og opfordrer nærmest til at man pynter den op til højtider.

 

DIY spisebordslampe pyntet op til nytår.

DIY spisebordslampe pyntet op til nytår.

Her er den pyntet op til et vinterligt nytårsbord:-)

7 replies
 1. Sandra
  Sandra says:

  Hej Lonni,

  Vi er blevet inspireret af din lampe her hjemme og har lavet vores egen version af den. Jeg ville gerne skrive et indlæg på min blog om tilblivelsen af lampen (og linker naturligvis til originalen).

  Må jeg bruge et af dine billeder til at illustrere hvordan originalen ser ud?

  Sandra

 2. Camilla
  Camilla says:

  Hej
  Det er simpelthen den flotteste lampe den ville jeg virkelig gerne lave men hvor har du købt de fatninger der..??
  vh Camilla

 3. LittleHillHouse
  LittleHillHouse says:

  Hej Camilla
  Tusind tak☺️ De er købt i netto for et par år siden. De får dem stadig en gang i mellem. Har set noget lignende i Bilka. Ellers findes der mange lækre fatninger på nettet så det er bare at lede😊
  Mvh Lonni

 4. Pernille
  Pernille says:

  Hej.
  Super fed idé. Har selv samme tanke om at lave sådan en, googlede og stødte på din lampe. Jeg kunne godt tænke mig at høre om du har alle fatninger sat sammen, sådan at der kun er en ledning i lampeudtaget i loftet? Jeg bøvler nemlig med at finde ud af hvordan jeg får samlet mine tre fatninger til en samlet ledning til lampeudtaget i loftet.

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *